Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Waarom is zelf sigaretten maken zoveel voordeliger?

We leven in een tijd waarin een steeds grotere druk staat op de rokers. Alles wordt maar duurder, de prijs van de pakjes sigaretten is dan ook alleen maar aan het stijgen. Er zijn zelfs landen in de wereld waar een pakje meer kost dan 20 euro! Dit is natuurlijk schandalig, je bent zo een fortuin kwijt als je verslaafd bent aan roken. Er is echter nog een mogelijkheid, dit is om zelf sigaretten te maken. Je hebt er eigenlijk helemaal niet zo veel voor nodig, en het is ook nog eens veel goedkoper. Lees snel verder om er achter te komen waarom dit dan eigenlijk is!

Waarom is zelf sigaretten maken goedkoper

Er zijn twee redenen waarom de sigaretten vandaag de dag zo ontzettend duur zijn. De eerste reden is dat de overheid erg veel belasting vraagt op een pakje. Deze accijnzen zijn de laatste tijd alleen maar hoger geworden. Ieder jaar gaat dan ook wel weer de prijs omhoog. Dit is dan ook ontzettend jammer voor de rokers, zij zijn nu elk jaar veel meer geld kwijt.

Deze belasting komt dus boven op de prijs van het maken. De prijs van het maken van sigaretten is echt niet zo hoog als je zou denken, het is zelfs een van de meest goedkope dingen die je kunt maken. Vandaar dat het dus raar is dat er zoveel belasting wordt gevraagd op een pakje, het zijn nu echt prijzen die niemand meer kan betalen.

Een andere reden waarom de pakjes zo duur zijn is dat de producent natuurlijk wel geld wilt verdienen. Dit kan hij niet als de sigaretten voor heel weinig over de toonbank gaan. De sigaretten moeten door hem gemaakt worden, dit kost natuurlijk ook geld. De producent zal dus proberen om de kosten er uit te halen door de prijs hoger te maken. Dit heeft dus weer gevolgen voor de koper, jij dus. De maker zal dan ook elk jaar de prijs verhogen omdat hij weet dat de rokers toch wel altijd de pakjes blijven kopen. Dit zorgt er voor dat je ieder jaar alleen maar meer geld kwijt zal zijn, de prijzen zijn namelijk echt aanzienlijk aan het stijgen, al helemaal voor de bekendere merken van de tabak.

Zelf sigaretten maken

Als je dus zelf je sigaretten maakt dan zal je veel minder geld kwijt zijn. Je hebt dan namelijk niet meer dat gedoe met het naar de winkel gaan. Er zijn verschillende dingen die je nodig hebt om zelf jouw peuken te maken. Zo heb je natuurlijk wel de vloeitjes of hulsjes nodig om ze in te doen. Vaak zitten de filters hier al bij maar in sommige gevallen moet je deze er nog los bij kopen. Het is ook zo dat de tabak nog gekocht moet worden. De tabak kun je krijgen in grote potten of in een soort pakjes. De potten zijn natuurlijk in verhouding het goedkoopst, op die manier krijg je de meeste tabak voor je geld. Je kunt bij verschillende winkels terecht voor goedkope tabak. Al is het helemaal goedkoop om jouw tabak uit het buitenland te halen, op die manier betaal je namelijk veel minder belasting dan dat je in Nederland doet.

Het mooie is alleen dat de bovenstaande producten vaak voor weinig geld in de winkel liggen. Zo kan je heel eenvoudig en goedkoop aan alle spullen komen. Op die manier hoef je het alleen maar te kopen, ook moet je natuurlijk nog een schietapparaatje hebben om de sigaretten daadwerkelijk te maken. Je snapt dus wel dat het allemaal veel goedkoper is als je gewoon zelf aan de slag gaat om jouw peuken te maken.

Roken wordt alleen maar duurder

De overheid is van plan om het roken alleen nog maar duurder te maken. Dit betekent dat jij in de toekomst nog veel meer geld kwijt zal zijn aan jouw sigaretten. Het is dus van belangrijk dat je een keuze gaat maken. Wil jij voor altijd veel geld betalen of ben je het wel een beetje beu om veel te veel geld neer te leggen voor een pakje sigaretten. Door zelf je sigaretten te schieten ben je dus van heel dit probleem af. Deze producten die je hiervoor nodig hebt zijn namelijk allemaal veel goedkoper dan de pakjes die je in de winkel ziet liggen. Je kunt dus altijd jouw spullen kopen bij een van de bovenstaande sites. Het draaien is echt niet zo moeilijk ,je kunt heel eenvoudig op internet tips vinden over hoe je dit nu precies moet doen. Zo heb je in ieder geval niet meer te veel geld betaald voor een pakje. Maak dus de stap en begin om zelf je sigaretten te maken!

Bron: https://www.sigarettenmakershop.nl/zelf-sigaretten-maken/