Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Waarom is Private Leasen voordeliger?

Huren is over het algemeen duurder dan kopen. Waarom is Private Lease dan toch voordeliger? Vaak ben je toch goedkoper uit dan bij het kopen van een auto. Als je geld moet lenen om een auto te kunnen aanschaffen is dit bijna altijd het geval. Leasemaatschappijen kunnen de nieuwe auto’s met kortingen inkopen. Ook het onderhoud en de verzekeringen worden met hoge kortingen geregeld.

Particulieren hebben deze mogelijkheid niet, je betaalt overal gewoon de volle mep voor. Daarnaast is het voor een leasemaatschappij niet zo lastig om de auto na een paar jaar te verkopen. Door de voordelen waar leasemaatschappijen van profiteren, profiteer jij ook weer van de voordelen die zij opstellen. Zij kunnen de auto voor een leuke prijs aanbieden!

Bereken je kosten

Wil je zeker zijn van je zaak? Dan kun je zelf uitzoeken of ook jij goedkoper uit kunt zijn met Private Lease. Bereken allereerst de kosten bij het kopen van een nieuwe auto. Bepaal hoe lang je ermee wilt rijden en hoeveel kilometer je (ongeveer) per jaar gaat rijden met de wagen. Zo kun jij de totaalprijs goed vergelijken met een leaseauto. Kijk ook zeker naar occasions, deze zijn vaak een stuk goedkoper dan nieuwe auto’s. Bereken voor de gewenste occasion uit wat de maandelijkse kosten zijn. Uiteindelijk zoek je uit wat de kosten zijn van Private Lease. Zoek online een leaseauto uit en laat deze website je uiteindelijke kosten berekenen. Jij hebt nu een duidelijk beeld van de verschillende kosten!