Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Waarom is Microsoft Powerpoint gratis?

Microsoft Powerpoint (ofwel Powerpoint) is een softwareprogramma uit het Microsoft Office 365 pakket, waar ook Word en Excel toe behoren.

Met Powerpoint maak je presentaties zonder dat je er veel technische kennis of tijd in hoeft te steken. Het programma is intuitief in gebruik, voorziet je van mooie designs en kan op nagenoeg elke computer worden afgespeeld. Het is dan ook niet gek dat bijna elke student, leraar en bedrijf hier wel eens gebruik van maakt. Met behulp van Powerpoint kan je ingewikkelde data en briefings toch behapbaar presenteren door middel van teksten, foto’s, afbeeldingen, filmpjes en grafieken.

Probeerversie van Powerpoint downloaden?

Hier vind je de link waar je de gratis versie van Powerpoint downloaden kan. Het gaat hier om een 100% legale, gratis versie die mogelijk is gemaakt door Microsoft. Deze proefversie is 30 dagen geldig.

Waarom biedt Microsoft Powerpoint gratis aan?

Door Powerpoint gratis aan te bieden kan je zelf ervaren of de software voor jou een toegevoegde waarde biedt. Waarschijnlijk bevalt het en wil je na de gratis dertig dagen periode nog steeds gebruik kunnen maken van het softwareprogramma, dan wordt je vanzelf een betalende klant. Echt een win-winsituatie voor Microsoft en jou.

Bron: http://www.pptacademy.nl/