Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Waarom is het verstandig om een interieuradviseur in te schakelen?

Je huis is eigenlijk nooit af en je smaak veranderd continu. Een paar nieuwe accessoires of andere meubels kunnen je woonkamer een hele nieuwe look geven, maar het lijkt makkelijker dan het is om je interieur te restylen. Zelfs wanneer het gaat om kleine verandering kan het uiteindelijke resultaat tegenvallen omdat het anders heeft uitgepakt dan je had verwacht. Advies van een interieurstylist kan uitkomst bieden zodat je zo zeker weet dat jouw nieuwe inrichting aansluit bij wat je vooraf in gedachten had.

Wat zijn de voordelen van een persoonlijke interieurstylist?

Interieurstylisten zijn specialisten die al jaren in het vak zitten en veel kennis hebben omtrent het inrichten van je woonomgeving. Het kan een hele klus zijn om je interieur een andere uitstraling te geven. Wanneer het resultaat anders uitpakt dan je had gehoopt, probeer je wellicht tevergeefs dit te compenseren door meer accessoires aan te schaffen. Hierdoor kan je veel duurder uitkomen met het inrichten van je huis dan wanneer je een interieuradviseur inhuurt. Een persoonlijke interieurstylist komt bij je thuis voor een intake. Hierbij neem hij of zij de maten op van de ruimte die je wilt restylen. Een interieuradviseur denkt met je mee en begeleidt je in het proces. Samen bespreken jullie de mogelijkheden om zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Vervolgens wordt er een plan opgesteld dat past bij je budget en verenigbaar is met je persoonlijke smaak.

Je hoeft niet altijd rigoureus aan de slag te gaan om je huis een andere look en feel te geven. Door je meubels anders op te stellen of kleine accessoires toe te voegen kan je al veel verandering in huis halen. Dit hoeven geen grote uitgaven te zijn. Een interieuradviseur weet door zijn onbevangen kijk op uw woning precies hoe hij of zij dit moet aanpakken. Wanneer je samen met je partner niet uitkomt over de inrichting van een kamer, dan is het ook handig om hier een derde persoon met expertise over het onderwerp bij te halen. Een interieurstylist denkt oplossingsgericht en praktisch. Een ander bijkomend voordeel van een het inhuren van een interieurstylist is dat je vooraf een goed beeld hebt van de kosten die je gaat maken. Vaak ben je goedkoper uit dan wanneer je zelf inkopen doet omdat interieurstylisten gebruik maken van hun netwerk van contacten en veel kennis hebben op het gebied van materialen, technieken en de prijzen op de markt.