Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Waarom is het gebruik van LED verlichting steeds belangrijker?

LED verlichting is energiezuiniger en milieuvriendelijker dan halogeen- of gloeilampen. Verder bespaar je ook nog eens veel geld. LED verlichting kent meer branduren waardoor je er jaren van kan genieten, zonder dat de verlichting moet worden vervangen. Daarbij komt ook dat LED meer dan 95% van zijn energie gebruikt om licht te produceren terwijl bijvoorbeeld een gloeilamp nog geen 10% van de energie gebruikt voor het produceren van licht. Hierdoor bespaar je 90% van de energie kosten ten opzichte van normale gloeilampen. Doordat LED energiezuiniger is bespaar je veel geld. Het aanschafbedrag heb je al snel terugverdiend. Bij regelmatig gebruik van de verlichting kan het bedrag al binnen één jaar worden terugverdiend. Buiten de kostenbesparing geeft LED ook waanzinnig mooi licht en dat ondanks de energiebesparing!

Waar kun je LED verlichting toepassen?

LED verlichting kun je zowel binnen als buiten toepassen. Binnenshuis kun je in de keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer gebruik maken van LED. Buitenhuis kun je denken aan LED vlonderspots, led veranda verlichting, LED grondspots, LED prikspots, gevel verlichting en wand verlichting. Door zowel binnen- als buitenshuis LED verlichting toe te passen bespaar je twee keer zoveel geld en is het in en rondom het huis overal mooi verlicht.

Let op de IP waarde tijdens het aanschaffen van buiten verlichting, veranda verlichting en badkamer verlichting. De IP waarde geeft aan in hoeverre de verlichting beschermd is tegen water en vocht.
Voor veranda verlichting moet de IP waarde IP44 of hoger zijn. Voor buiten verlichting kunt u het beste kiezen voor IP65 of IP67.