Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Waarom is growth hacking de toekomst?

Wat maakt growth hacking zo uitzonderlijk dat het de toekomst van marketing is?

Laten we beginnen met uitleggen wat growth hacking is. Wel zo handig! Growth-hacking is een nieuwe kijk op marketing en richt zich heel specifiek op het behalen van snelle groei. Vaak kan je hiermee met een klein budget in korte tijd toch veel resultaat behalen.

Volgens Wikipedia is Growth Hacking “een proces van snel op elkaar volgende experimenten die een scala van marketing kanalen gebruikt om de meest effectieve manier te vinden om bedrijven te laten groeien.”

Bij growth hacking is een marketeer niet gericht op één specialisatie, zoals SEA of social media, maar combineert hij inzichten uit alle gebieden en gebruikt hij data om te achterhalen wat de slimste strategie is.

In tegenstelling tot de digitale marketeer (hoewel dit snel verandert), spreidt een growth hacker zich over de hele conversietrechter. Een growth hacker is niet of minder afhankelijk van ontwikkelaars om de klus te klaren. Doordat hij meerdere, voor elkaar belangrijke, specialismen meester is heeft hij meer inzicht in de werking van andere kanalen, data en development, en kan hij al deze eigenschappen met elkaar combineren wat een beter resultaat oplevert.

Meer interesse in growth hacking, bezoek dan eens een growth hacking bureau.