Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Waarom is een condoom dragen verstandig?

Waarom is het slim een condoom te dragen tijdens het vrijen?

Veiligheid voorop

Niet alleen beschermt het dragen van een condoom jullie tegen een ongewenste zwangerschap, maar het beschermt de drager ook voor een geslachtsziekte. Zo voorkom je bijvoorbeeld het overdragen van AIDS, het oplopen van baarmoederhalskanker en vele andere ziekten.

Als je een condoom op de juiste wijze omdoet, ben je voor 98 procent beschermt tegen het ongewenst zwanger maken van je sekspartner. Zeker wanneer je een variant draagt die voorzien is van zaaddodend middel. In vele soorten (en maten) zijn condooms zijn verkrijgbaar. Denk maar eens verschillende smaakjes, vormen en geurtjes. Allen helpen bij het bereiken van meer genot en waarborgen de veiligheid.

Hoe gebruik je een condoom?

Condooms gebruik je wanneer je aan wilt vangen met seks. De man doet het condoom voor de daad om en verwijdert deze voorzichtig na de vrijpartij. De vrouw is beschermd tegen bevruchting doordat het rubber om de penis heen zit, wathet voor het zaad onmogelijk maakt om te ontsnappen. Wanneer het zaad wel zou kunnen ontsnappen, kan het zich een weg banen naar de baarmoeder en zou het tijdens de ovulatie van een vrouw een eitje kunnen bezwangeren.

Bron: https://www.livebetter.nl/condooms.html