Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Waarom is een auto verpanden beter dan verkopen?

Wanneer je per direct geld nodig hebt, zijn lenen, verpanden en spullen verkopen de meest gangbare keuzes. Welke optie is het beste? Volgens ons haal je er het meest voordeel uit als je verpandt. Zeker als het auto’s betreft, raden we een verpandservice aan. Maar waarom is een auto verpanden beter dan verkopen? Hier zijn verschillende redenen voor te noemen. We bespreken iedere reden graag in detail voor je. Dan kun je ook voor jezelf bepalen welke oplossing het best is wanneer je snel (contant) geld nodig hebt.

Slim lenen door je auto te verpanden

Een lening, verkoop of verpanding: waar kies jij voor? Een lening afsluiten is niet iets dat je zomaar doet. Door vele ingewikkelde, beperkende voorwaarden is lenen niet aantrekkelijk. Ook verkopen is voor velen niet een prettig alternatief. Wanneer je iets verkoopt, is het vrijwel altijd definitief en zie je je kostbare bezit nooit meer terug. Beter én slimmer is daarom je auto verpanden. Je profiteert zowel van ruime voorwaarden en weinig eisen; als slechts een tijdelijke verplichting. Zodra je je voertuig aanbiedt als onderpand, gaat de leenfase in. Je bezit wordt veilig voor je gestald en na terugbetaling kun je het gewoon weer ophalen en in gebruik nemen.

Zeer toegankelijke service

In tegenstelling tot lenen is verpanden zeer toegankelijk. Verpandhuizen als Vandaag Verpanden nemen vrijwel alle voertuigen, vaartuigen en goederen aan. Eén van de weinige voorwaarden is een minimumwaarde van € 1000. Verder moet je natuurlijk de officiële eigenaar zijn van de personenauto. Als je voldoet aan die voorwaarden, kun je al terecht op Vandaagverpanden.nl. Het verpandproces is erg eenvoudig te regelen. Je kunt zelf vrijblijvend het aanbod online aanmelden. Vervolgens kunnen vele autodealers bieden op je auto. Je krijgt bericht van het hoogste bod en kiest helemaal vrij of je accepteert. Bevalt het bedrag? Dan kun je direct een afspraak maken voor de afhandeling. Zo simpel is het.