Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Waarom het soms gezond is om een medium in te schakelen

Als je aan een medium denkt, denk je waarschijnlijk aan een spiritueel of paranormale persoon die contact met overledenen kan leggen. Echter is het doel van zo’n medium personen te laten zien dat de essentie van leven op aarde niet alleen op aarde is, maar dat er meer is dan dat. Wat precies, dat blijft een beetje vaag. Het kan soms wel belangrijk zijn om een medium in te schakelen bij het verwerken van rouw, ze willen nabestaanden namelijk beter laten voelen om ze zo weer verder te helpen met hun leven door te kunnen gaan.

Wat doet een medium?

Een medium legt een link tussen twee werelden, namelijk tussen de levende en de doden simpel gezegd. Echter kan de kwaliteit van zo’n contactlegging verschillen, sommige bekende mediums omschrijven het als een telefoongesprek waarbij de kwaliteit van zo’n gesprek afhangt van de stemming van de deelnemende personen, het kan bijvoorbeeld door slechte of negatieve gedachten of omstandigheden onderbroken worden. De manier waarop deze mediums contact leggen is verschillend, sommige komen in een bepaalde trance, gebruiken muziek, tekenen of uiten hun contact op andere artistieke manieren.

Spirituele therapeut

Niet alleen proberen mediums contact te leggen met de overledenen, maar proberen zij ook andere te stimuleren zich meer te verdiepen in de spiritualiteit. Zij geloven namelijk dat er leven na de dood is, en proberen dit aan andere mensen uit te leggen. Dit kan dus helpen bij het verwerken van een dood van een geliefde. Ook kan het helpen bij problemen met het geloof, dan kan zo’n gesprek namelijk erg prettig zijn. Zij zullen echter alleen geen religie opdringen, maar ze proberen juist te helpen met het begrijpen van je problemen. In het kort is een medium dus een spirituele therapeut die je dus mentaal/geestelijk kunt helpen met het verwerken/helpen bij problemen.